Welkom bij Leone producties

Leone Producties is door de jaren heen uit is een veelzijdig mens, een mime-en animatieacteur bij uitstek
Al vele jaren is hij actief op diverse locaties in binnen- en buitenland, zoals, Japan, Hongkong, Frankrijk, Spanje en Duitsland.

Tijdens zijn optredens ontstaat een direct een spontaan contact met zijn publiek
Iedere act is weer een unieke beleving
Op verzoek maakt Leo Schol ook artistiek maatwerk, nauw aansluitend bij de gelegenheid. 
Hij biedt een enorme keuze uit typetjes , zowel solo als duo, tezamen met collega-acteur Pietro
Zijn soloact Ober is befaamd. OP verschillende beroemde evenementen in binnen en buitenland werd hij gevraagd om acte de presence te geven  Als ontdekkingsreiziger Dr Livingstone, altijd op zoek naar vlinders en vreemde vogels, weet hij vooral kinderen te boeien.
Lord Templeton uit New Hampshire is op zoek naar de High Society,met cognac,sigaren en clubs, aristocratie in optima forma.
Als ontvangstact wordt hij vaak gevraagd om de Engelse bobby te spelen. Deze gezagsdrager   staat klaar bij ontvangsten om gasten te verwelkomen, doodstil, tot hij plotseling tot leven komt om een prent uit te delen. Standstill act die plotseling tot leven komt. Deze act wordt ook geregeld ingezet als blikvanger op beurzen  
Even zoveel acts brengt hij samen met collega Pietro van Poetsbakkers tot Pizzabakkers cq Kaasman , en van Hobbiebobbies tot de Dandy en de Kleermaker, de Kapitein en de Matroos, de Schoorsteenvegers en niet te vergeten de Oberbroers.
Ook tijdens de vele beurzen en congressen weet hij de gasten op humoristische wijze te verrassen.
Verschillende creatieve ideeën komen uit zijn brein en weet hij de promotionele acts te vergroten en het product aan de man te brengen.

Weet u nog niet precies wat u met uw presentatie wilt, Leo Schol weet van elke promotieactie wel een leuke passende act van te maken, want maatwerk is zijn sleutelwoord.

Er is altijd wel een act te vinden die bij u past. En anders maakt Leo Schol er een!